Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας απέσυρε την αφίσα μετά τις έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης 
 
Η Paramount απέσυρε την αφίσα της ταινίας των διάσημων κινουμένων σχεδίων η οποία προκάλεσε αντιδράσεις επειδή για πολλούς παρέπεμπε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Στην επίμαχη αφίσα οι τέσσερις ήρωες της ταινίας, πέφτουν από ένα φλεγόμενο ουρανοξύστη, ενώ αναγράφεται και η ημερομηνία της κυκλοφορίας της ταινίας στην Αυστραλία, που είναι στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μετά τα αρνητικά σχόλια και την έντονη κριτική που δέχθηκε η εταιρία, την διέγραψε από το twitter και από το facebook και παραδέχθηκε πως ο συνδυασμός της εικόνας με την ημερομηνία ήταν λανθασμένη και ζήτησε συγγνώμη από όλους.

Σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Λυπούμαστε βαθιά που χρησιμοποιήσαμε αυτή την αφίσα στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης της κυκλοφορίας της ταινίας στις αυστραλιανές αίθουσες, στις 11 Σεπτεμβρίου. Δεν είχαμε στόχο να προσβάλουμε κανέναν και λάβαμε άμεσα μέτρα για διακοπή της χρήσης της».

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η 28χρονη αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Μέγκαν Φοξ, βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1984.

Τα «Χελωνονιτζάκια» θα κάνουν πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Αυγούστου, ενώ στην Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.

http://www.newsbomb.gr 


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!