Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο John Paczkowski, η Apple έχει προγραμματίσει ένα event για τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν και αναμένεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του iPhone 6.

Επίσης, για ακόμα μία φορά τονίζεται ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα, ένα με οθόνη 4,7 ιντσών και ένα με οθόνη 5,5 ιντσών.

Οι φήμες για το iPhone 6 εκτός από τα δύο μοντέλα με διαφορετικές σε διάσταση οθόνες, κάνουν αναφορά για τον νέο A8 επεξεργαστή, με συχνότητα μεγαλύτερη από 2GHz, αρχιτεκτονική 20nm και θα είναι 64bitος.

Επίσης, το iPhone 6 αναμένεται να είναι αρκετά λεπτό, με το πάχος του να μην ξεπερνά τα 7 χιλιοστά και εμφάνιση στην οποία κυριαρχούν οι καμπύλες γωνίες, καθώς και κοινά στοιχεία με το iPhone 5s.

Άλλη μια φήμη, αναφέρει ότι η οθόνη τουλάχιστον ενός από τα δύο νέα μοντέλα θα προστατεύεται από το πολύ ανθεκτικό ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές.

Τέλος, όσον αφορά την μπαταρία, το "μικρό" iPhone 6 θα έχει μπαταρία ανάμεσα στα 1.800 mAh και 1.900 mAh, ενώ η άλλη έκδοση με οθόνη 5,5 ιντσών, θα έχει μπαταρία στα 2.500 mAh.

Πηγή: e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!