Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο ήταν αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα του Παναθηναϊκού για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, καθώς παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν, οι “πράσινοι” ηττήθηκαν μέσα στη Λεωφόρο από τη Σταντάρ Λιέγης με 1-2 και έμειναν εκτός συνέχειας.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 16' με το αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς, μετά από σέντρα του Μπεργκ από τα αριστερά, ενώ δε σταμάτησαν εκεί και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Καβασίμα σταμάτησε τον Μπεργκ στο 22' και στο 24'.

Και ξαφνικά... μπλακ άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 36', όταν ο Ντε Καμάργκο βγήκε στην αντεπίθεση, μοίρασε την κάθετη πάσα στον Μπομπό, και αυτός νίκησε τον Κοτσόλη για το 1-1.

Πριν οι παίκτες του Τριφυλλιού προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ, στο 41ο λεπτό, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Σταντάρ, αυτή τη φορά με ωραίο σουτ του Μποκού, κι έτσι ο Παναθηναϊκός ήθελε πλέον δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Με την ψυχολογία να βαραίνει τα πόδια, οι “πράσινοι” άργησαν να ξαναβρούν το ρυθμό τους και μόλις στο 68' κατάφεραν να απειλήσουν ξανά τον Καβασίμα, με ένα σουτ του Μπεργκ που πέρασε λίγο άουτ.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το σφυροκόπημα: Στο 69' ο Ντίνας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν ο Σίλντενφελντ που σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Στο 76' ο Καρέλης έστειλε την μπάλα άουτ, στπ 78' ο Καβασίμα είπε “όχι” στο δυνατό σουτ του Ατζαγκούν, ενώ στο 87' η κεφαλιά του Σίλντενφελντ πέρασε λίγο άουτ.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό εκτός συνέχειας στο Champions League.
Πλέον, οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Europa League, μέσω των πλέι-οφ της διοργάνωσης, όπου θα συμμετάσχουν. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!