Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014


Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας των πωλήσεων, κατά τη διάρκεια του 2013, συναντάμε τους One Direction. Το νεανικό γκρουπ από τη Βρετανία κατάφερε να ξεπεράσει ιδιαίτερα δημοφιλείς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Midnight Memories» άγγιξε τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, και αναδείχτηκε ο εμπορικότερος δίσκος της χρονιάς που πέρασε.
Ο Liam Payne, από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, δήλωσε για την πρόσφατη επιτυχία τους: «Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι και απίστευτα χαρούμενοι. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα από ανθρώπους γύρω μας, οι οποίοι μας βοήθησαν να επιτευχθούν αυτά και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας. Οφείλουμε όλη την επιτυχία μας σε αυτούς».

Οι One Direction αναδείχτηκαν το 2010 μέσα από το επιτυχημένο σόου της βρετανικής τηλεόρασης «The X-Factor», ενώ τα τρία άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τα πιο εμπορικά άλμπουμ της περασμένης χρονιάς συναντάμε τον Έμινεμ με 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ ακολουθούν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με 3,6, ο Μπρούνο Μαρς με 3,2 και οι Daft Punk με 3,2 εκατομμύρια. Τα «δυνατά χαρτιά» στα γυναικεία δημοφιλή ονόματα συνωστίζονται στη δεύτερη πεντάδα της λίστας, με την Κέιτι Πέρι στην έκτη θέση, με 2,8 εκατομμύρια πωλήσεις, την Lady Gaga στην ένατη και την Μπιγιονσέ στη δέκατη θέση με επίσης 2,3 εκατομμύρια πωλήσεις, αντίστοιχα.

naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!