Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Την υπέρβαση έκανε κόντρα στη γερμανική Μάιντς ο Αστέρας Τρίπολης, παίρνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 και ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου αγώνα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίωρο, χωρίς φάσεις, ο Αστέρας κατάφερε στο 30' να ανοίξει το σκορ με τον Ντε Μπλάσις, του οποίου η σέντρα-σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Κάριους. Ωστόσο, οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 39' με τον Κορεάτη Κου, και πλέον οι Αρκάδες ήθελαν δύο γκολ για να πάρουν την πρόκριση.

Και μπορεί τα πράγματα να έδειχναν δύσκολα, όμως η ομάδα της Τρίπολης τα κατάφερε! Με πρωταγωνιστή τον Μάσα, που σκόραρε στο 68' με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 86' με ωραίο διαγώνιο σουτ, κάνοντας το σκορ 3-1 και στέλνοντας τον Αστέρα στα πλέι-οφ του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Αστέρας ήταν άτυχος στο ματς της Γερμανίας, στο σημερινό παιχνίδι ΄ήταν πολύ τυχερός, αφού η Μάιντς είχε δύο δοκάρια, στο 59' με τον Γκάις και στο 71' με τον Οκαζάκι...

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι ο Αστέρας προκρίνεται στα πλέι-οφ του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του, αφού το 2012 είχε αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό από τη Μαρίτιμο και το 2013 από τη Ραπίντ Βιέννης.
Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος!
Αντίθετα, ήττα-σοκ με 1-3 στην παράταση υπέστη ο Ατρόμητος μέσα στο Περιστέρι από τη Σαράγεβο, η οποία εκμεταλλευόμενη την πολύ κακή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας ανέτρεψε το 1-2 του πρώτου αγώνα και πήρε αναπάντεχα την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!