Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Μάριο Ζαρντέλ παραδέχτηκε πως έκανε χρήση κοκαΐνης όσο ακόμη αγωνιζόταν στην Πόρτο και πως ήταν εν γνώσει του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, οι οποίοι το αρνούνται.

Χρήστης κοκαΐνης όσο καιρό ακόμη αγωνιζόταν στην Πόρτο ήταν ο Μάριο Ζαρντέλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Μάλιστα υποστήριξε πως αυτό το γνώριζαν τόσο ο γιατρός, όσο και ο φυσιοθεραπευτής των «δράκων», οι οποίοι όμως το αρνούνται.

«Είχα αρχίσει όταν ήμουν διακοπές στη Φορταλέσα το 1998, όταν ήμουν στην Πόρτο. Το έκανα επειδή έμπλεξα με κακές παρέες, μετά το τέλος μιας σχέσης. Ήμουν σε κατάθλιψη, μόνος και δεν είχα βοήθεια», δήλωσε ο παλαίμαχος φορ, που είχε αγωνιστεί στην Πόρτο από το 1996 μέχρι το 2000.

«Ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής της Πόρτο το γνώριζαν, γιατί τους το είχα πει. Έκανα εξετάσεις συνέχεια και είχα μείνει ένα μήνα εκτός ομάδας», τόνισε.

Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά μέσω του πορτογαλικού Τύπου από τους δύο εμπλεκόμενους. «Τότε κάναμε εξετάσεις ούρων και αν είχε κάνει χρήση κοκαΐνης θα είχε φανεί. Δεν συνέβη ποτέ. Είναι ψέμα», ανέφερε ο γιατρός της Πόρτο, Χοσέ Κάρλος Εστέβες. «Ποτέ δεν είχα διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Αν το ήξερα θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω», τόνισε με τη σειρά του ο φυσιοθεραπευτής Ροδόλφο Μόουρα.

http://www.4news.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!