Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα είναι και ελληνικής καταγωγής, βρίσκεται στο δικαστήριο μιας και κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
 Η Τουλίσα Κοντοστάβλος, βρίσκεται κατηγορούμενη αυτή τη στιγμή για την προσπάθεια της να προμηθεύσει φίλο της με κοκαΐνη αξίας 800 λιρών προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ρόλο στο Χόλιγουντ.
Ένας δημοσιογράφος, ο οποίος της συστήθηκε ως ένας πλούσιος σκηνοθέτης του Μπόλιγουντ, την προσέγγισε προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ναρκωτικά.
Η ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα, δήλωσε ότι μπορεί να του βρει ότι ναρκωτικό θέλει αφού όλοι οι έμποροι είναι γνωστοί της.
Φρόντισε να διευκρινίσει, βέβαια, ότι αυτή δεν κάνει χρήση, αλλά ότι κανονίζει ντιλ για τα «φιλαράκια της».
Ο δημοσιογράφος- σκηνοθέτης της είχε υποσχεθεί ένα ρόλο στην ταινία που έσπασε τα ταμεία, το Slumdog Millionaire ενώ της έταξε ότι θα παίξει δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Η ίδια κατήγγειλε στο δικαστήριο ότι ο δημοσιογράφος με ένα συνεργό του ήθελαν να τη μεθύσουν με τεκίλα προκειμένου να καταφέρουν να τη ρίξουν ακόμα και στο κρεβάτι!
Η Κοντοστάβλος, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, δέχτηκε πιέσεις από το δημοσιογράφο για τα ναρκωτικά αλλά κι εκείνη ήθελε να ικανοποιήσει την επιθυμία της για να παίξει σε μία μεγάλη ταινία ενώ κατάλαβε ότι θα έπρεπε να δώσει και «κάτι» ακόμα στο σκηνοθέτη για να πάρει μέρος στην ταινία.
Ο συνεργάτης της όμως δεν την άφησε να μείνει μαζί του γιατί φοβόταν για την ασφάλεια της.

http://www.newsbomb.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!