Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο αμυντικός της Γερμανίας, Ματς Χούμελς, αποκάλυψε ότι στο ημίχρονο του ματς με την Βραζιλία,
με το σκορ στο 5-0 υπέρ τους, οι παίκτες της Νασιονάλμαντσαφτ είχαν συμφωνήσει ότι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην ταπεινώσουν περισσότερο τους Βραζιλιάνους.

«Στο ημίχρονο ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην προσπαθήσουμε να τους ταπεινώσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλο και  εμείς το κάναμε αυτό καθώς δεν χρειάστηκε να κάνουμε κόλπα ή κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό που κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά», είπε ο 25χρονος παίκτης της Ντόρτμουντ.

Για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και έφτασε στο 7-1 τόνισε: «Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, οι Βραζιλιάνοι αποδιοργανώθηκαν. Εμείς δεν χάσαμε καμία ευκαιρία μέχρι να φτάσουμε στο 5-0 κάτι που δεν συμβαίνει συχνά».

Ο Χούμελς παρά το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετώπισε στον ημιτελικό θα δώσει κανονικά το παρών στον τελικό της Κυριακής και δήλωσε αναφορικά μ'αυτό το ματς: «Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε πόσο δύσκολος θα είναι ο τελικός. Θα γίνει σίγουρα σκληρή μάχη και γνωρίζουμε καλά πως αν χάσουμε την Κυριακή, ό,τι συνέβη στον ημιτελικό δεν θα έχει αξία».

http://www.seleo.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!