Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε την πρόκριση της εθνικής Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αλλά ζούσε ταυτόχρονα το δικό του προσωπικό δράμα, χωρίς να το έχει πει σε κανέναν.
Πράγματι, η υπομονή και η επιμονή του Μέσι στον ημιτελικό του Σάο Πάουλο κόντρα στην Ολλανδία ήταν αξιομνημόνευτη. Μονίμως κλεισμένος από τους Ντε Γιονγκ, Ντε Φράι, Γιάνμαατ, Κλάζι, σπάνια έβρισκε χώρους και στο τέλος, πέτυχε ένα από τα πέναλτι που οδήγησαν την Αλμπισελέστε στον μεγάλο τελικό του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Εκτέλεσε με ψυχραιμία και ευστοχία και έστειλε τον Σίλεσεν στην άλλη γωνία, σκοράροντας. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στην Αρένα Σάο Πάολο είχε πληροφορηθεί το κακό μαντάτο: Ο Χόρχε Λόπεζ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην αχανή πόλη κι ενώ επέβαινε σε ταξί, χτυπημένος από ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που εκινείτο με φρενήρη ταχύτητα και εμβόλισε το όχημα, όπου ο ίδιος επέβαινε.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο είχε ανήλικο οδηγό, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο Λόπεζ σκοτώθηκε ακαριαία, σύμφωνα με την εφημερίδα Buenos Aires Herald. Ήταν δημοσιογράφος και στενός φίλος του Μέσι. Το παρατσούκλι του ήταν "El Toro", δηλαδή "Ο Ταύρος", εξαιτίας της μαχητικότητάς του ως ρεπόρτερ.
Ο Λίο του είχε παραχωρήσει συνεντεύξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό La Red, όπου εργαζόταν και οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν πολύ καλές.
Μετά τον αγώνα Ολλανδίας-Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι κληρώθηκε να περασει από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και δήλωσε, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι αφιερώνει την πρόκριση της Αλμπισελέστε στον φίλο του "El Toro", που δεν είναι πια στη ζωή.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!