Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Δεν είναι τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα χάος, να ψάχνεις τρέχοντας να βρεις τι θα φορέσεις και τελικά να φεύγεις χωρίς να είσαι ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

Δες 4 tips που θα σε βοηθήσουν να ετοιμάζεσαι γρηγορότερα τα πρωινά.

Τσέκαρε τον καιρό για όλη την εβδομάδα

Όλοι γνωρίζουν ότι το να κοιτάς τον καιρό το βράδυ πριν κοιμηθείς είναι απαραίτητο για να ξέρεις στο περίπου τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα. Καλό είναι, όμως, κάθε Κυριακή να ελέγχεις τον καιρό όλης την εβδομάδας.

Έτσι, ακόμα και αν δεν πρόκειται να διαλέξεις από πριν τι θα φορέσεις όλες τις ημέρες της εβδομάδας θα έχεις μία γενική ιδέα σχετικά με το τι θα “παίξει”.

Διάλεξε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ

Μπορεί να μην είσαι ένα οχτάχρονο παιδάκι αλλά το να διαλέξεις από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα που θα φορέσεις θα σε γλιτώσει από πολύ ψάξιμο και επομένως χάσιμο χρόνου.

Σιγουρέψου ότι είναι όλα σιδερωμένα και έτοιμα για φόρεμα και βάλ’τα σε μία κρεμάστρα έξω από την ντουλάπα σου. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις καταλήξει και στο τι παπούτσια θα φορέσεις έτσι ώστε το πρωί να μην ασχοληθείς καθόλου με το ντύσιμό σου.

Κράτα ένα ημερολόγιο ντυσίματος

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ενοχλητικό αλλά πίστεψέ μας, πιάνει! Οι πιθανότητες να φοράς τα ίδια ρούχα (επειδή σε βολεύουν πολύ) και να μην το καταλαβαίνεις είναι πολύ μεγάλες.

Επίσης υπάρχουν φορές που δημιουργείς outfits που καταλήγουν να σου αρέσουν πολύ και μετά από καιρό δε θυμάσαι πως να τα ξανακάνεις.

Σημείωνε σε ένα ημερολόγιο τι φοράς κάθε μέρα καθώς και τα σύνολα που σου έχουν αρέσει πολύ για να μπορέσεις να τα ξαναδοκιμάσεις μετά από λίγο καιρό.

Διαχώρισε τα αξεσουάρ σου

Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να θέλεις να φορέσεις ένα συγκεκριμένο κολιέ και να ανακαλύπτεις ότι είναι τόσο μπερδεμένο σε μία μάζα αλυσίδων με αποτέλεσμα να μην μπαίνεις καν στον κόπο να το ξεμπερδέψεις;

Η λύση είναι να έχεις ξεμπερδεμένα και τοποθετημένα όπως πρέπει (το ένα σε απόσταση από το άλλο) τα αξεσουάρ σου για να είναι πιο εύκολη η χρήση τους.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!