Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το νέο 4G Smartphone LG G3, τη ναυαρχίδα της LG για το 2014, με μοναδική οθόνη, ελαφρύ μεταλλικό φινίρισμα και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE.
Η υψηλής τεχνολογίας οθόνη Quad HD του LG G3 διαθέτει απίστευτη ανάλυση για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας με ζωντανά χρώματα. Επίσης, ενσωματώνει έναν πρωτότυπο τρόπο λήψης για εντυπωσιακά selfies. Απλά, ανιχνεύει την παλάμη του χρήστη και του δίνει 3'' να πάρει την πόζα που θέλει. H λειτουργία OIS (Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας) μετρά αυτόματα την απόσταση από το αντικείμενο χάρη στο ενσωματωμένο laser, εξασφαλίζοντας τέλεια ποιότητα φωτογραφίας, με ανάλυση 13MP. Επιπλέον, η συσκευή έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5GHz, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, που διαθέτει αποκλειστικά η COSMOTE, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.
Το LG G3, είναι μια ακόμα εξαιρετική προσθήκη στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει η COSMOTE στην ελληνική αγορά. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά, για τον μήνα Ιούνιο το Mobile Internet της COSMOTE κατέγραψε μέσο όρο ταχύτητας downloading 15,7mbps, σύμφωνα με μετρήσεις κοινού στο SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.
Το LG G3 διατίθεται στα 599,90€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους, και με δώρο τα ακουστικά Bluetooth HBS-800 αξίας 110€.
Πηγή: News.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!