Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία στη Λιέγη από τη Σταντάρ (0-0) στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ και  ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι-οφ.

Ουσιαστικά, οι Πράσινοι έκαναν το πρώτο βήμα. Ετσι, την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την σπουδαία πρόκριση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα δεν ήταν καλή στο α' μέρος, είχε ανασταλτικά προβλήματα και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Αντίθετα, στη συνέχεια έδειξε διαφορετικό πρόσωπο και άξιζε ένα γκολ.

Παρά το γεγονός ότι η Σταντάρ έλεγχε το ματς στο α' μέρος, δεν είχε την κλασική ευκαιρία. Αλλωστε όταν χρειάστηκε ο Κοτσόλης ήταν αποτελεσματικός. Η καλύτερη επέμβαση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ήταν στο 38' σε σουτ του Ντε Καμάργκο.

Στο β' μέρος, η ελληνική ομάδα παρουσίασε μία διαφορετική εικόνα. Πίεσε και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο 57' ο Καβασίμα εξουδετέρωσε το σουτ του Πέτριτς, ενώ στο 64' στο δυνατό σουτ του Σίλντενφελντ η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, ο Ατζαγκούν από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την παράλληλη σέντρα του Νάνο.

Ο Κοτσόλης, είχε άλλη μία καλή επέμβαση σε σουτ του Ντε Καμάργκο στο 72', ενώ στο 90' ο Κουτρουμπής έκοψε τον Εζεκιέλ που ήταν τε-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός διαιτητής Γκόμεθ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπιά,  Βαν Ντάμε, Τεϊσέιρα, Καρσελά– Μέντες, Λαγό, Μπεργκ.

Στανταρ Λιέγης: Καβαζίμα, Σταμ (87' Μίλετς), Βαν Ντάμε, Τεϊσέιρα, Σιμάν (61' Μποκού), Καρσελά, Αρσλάναγκιτς, Μαρκέ, Μουζανγκί Μπιά (82' Μπομπό), Ντε Καμάργκο, Εζεκιέλ

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Μέντες (71' Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (85' Κλωναρίδης), Πέτριτς (64' Πράνιτς), Μπεργκ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε «πονηρό» το αποτέλεσμα: «Ειδικά σ' αυτό επίπεδο όταν δεν χάνεις είναι καλό, αλλά κι επικίνδυνο. Αν δούμε την εικόνα του ματς, βέβαια, δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δεν έγινε δυστυχώς. Ξέρουμε τι μας περιμένει, τι θα συναντήσουμε στη ρεβάνς. Η ομάδα που ξεκίνησε πέρυσι έχει δρόμο κι  πολλά να κάνει. Στην έδρα μας παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο. Είναι πονηρό σκορ, αλλά με ωριμότητα και με την βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».
tanea.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!