Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως το «τρίγωνο των Βερμούδων» του Μεξικού.
Η Zona Del Silencio ή «Η ζώνη της Σιωπής», βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Bolson de Mapimí του Μεξικού και το αινιγματικό της όνομα είναι αντάξιο των ατέλειωτων μύθων που έχουν προκύψει γύρω από την περιοχή.
Αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές του κόσμου για τους ερευνητές ανεξήγητων φαινομένων, αφού στην συγκεκριμένη τοποθεσία σταματούν να λειτουργούν τα κινητά τηλέφωνα, οι ασύρματοι και τα ραδιόφωνα, τα αεροπλάνα που πετούν χάνουν την επαφή στον ασύρματο, ενώ τα ζώα που ζουν εκεί έχουν κατά κάποιον τρόπο… μεταλλαχθεί.
Επίσης, στη Ζώνη της Σιωπής υπάρχουν περιοχές με υψηλή συγκέντρωση θραυσμάτων μετεωριτών, ενώ έχουν αναφερθεί θεάσεις παράξενων φώτων πάνω από το έδαφος αλλά και στον ουρανό. Ορισμένοι μιλούν και για περίεργα πλάσματα που εμφανίζονται στην περιοχή και… εξαφανίζονται μέσα σε μία στιγμή.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Zona Del Silencio βρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος όπου βρίσκεται το Τρίγωνο των Βερμούδων αλλά και οι πυραμίδες της Αιγύπτου.
Οι επιστήμονες, προσπαθώντας να δώσουν μιαν εξήγηση, θεωρούν ότι η ευθυγράμμιση αυτή δημιουργεί ένα είδος ενεργειακής δίνης. Η Ζώνη της Σιωπής εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1930 από τον πιλότο, Francisco Sarabia.
ANCIENT ALIENS - ΜΕΞΙΚΟ & Η ζώνη της σιωπής (greek subs)03:50reEmbedit
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!