Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Gramatik, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα πλέον της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής,  έρχεται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Ο Σλοβένος παραγωγός με βάση το Brooklyn της Νέας Υόρκης τα τελευταία τρία χρόνια, θα μας επισκεφτεί στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δουλειάς του και σε μια χρονιά που ο τεράστιος θόρυβος γύρω από το όνομά του προκαλεί συνεχόμενα sold-out όπου και αν εμφανίζεται σε Ευρώπη και Αμερική.
‘Ενα πολύ μεγάλο open-air πάρτυ που θα φιλοξενήσει σαν headliner τον Gramatik και άλλους καλλιτέχνες, θα στηθεί στον ιδιαίτερο χώρο του Στρατοπέδου Κόδρα στην πιο ξεχωριστή βραδιά του φετινού καλοκαιριού. Και φυσικά η νύχτα θα είναι μεγάλη... καθώς μετά το live θα ακολουθήσει after party που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!
Το πλήρες line-up της βραδιάς θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.
Η προπώληση θα ξεκινήσει με εισιτήρια των 10 ευρώ για τα πρώτα, 12 ευρώ τα επόμενα και στην τελική φάση 15 ευρώ στα καταστήματα Public και στο viva.gr
Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!