Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

O εθισμός του στο σκληρό πορνό του δημιούργησε ένα τόσο ισχυρό δέσιμο με τον υπολογιστή του που αποφάσισε να τον... παντρευτεί δίχως όμως να φανταστεί ότι η γραφειοκρατία θα ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο στον γάμο του.

Ο Κρις Σέβιερ από την Φλόριντα σύμφωνα με το protothema, πήρε τη μεγάλη απόφαση να νυμφευτεί την ηλεκτρονική αγαπημένη του, έναν υπολογιστή στην οθόνη του οποίου παρακολουθεί καθημερινά σκηνές σεξ που τον ικανοποιούν περισσότερο από την ενεργό δράση, από το να κάνει, δηλαδή, έρωτα με γυναίκες. Επισκέφθηκε λοιπόν, ένα αμερικανικό δικαστήριο για να βγάλει άδεια γάμου, όμως οι δικαστές αρνήθηκαν το αίτημά του.
  
«Δεν μου βγάζουν άδεια να παντρευτώ το λάπτοπ μου. Είναι ρατσιστικό», υποστηρίζει ο Αμερικανός ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τα δικαστήρια αφού είχε μηνύσει και την Apple κατηγορώντας την ότι ευθύνεται για τον εθισμό του στο πορνό αφού ο φορητός υπολογιστής του, δεν είχε «safe mode».

Κάνοντας αναφορά στα γκέι ζευγάρια, ο Σέβιερ απευθυνόμενος στους δικαστές επεσήμανε ότι, αφού μπορούν πλέον τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου γιατί όχι και οι υπόλοιπες σεξουαλικές μειονότητες, ανάμεσά τους και όσοι θέλουν να νυμφευτούν υπολογιστές ή ζώα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», δικαστήριο της Γιούτα απέρριψε το αίτημά του κρίνοντας ως αβάσιμα τα επιχειρήματά του. Ο Σέβιερ τόνισε επίσης πως εάν οι ομοφυλόφιλοι στο θέμα του γάμου αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, τότε ο ίδιος αισθάνεται πολίτης τρίτης κατηγορίας.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!