Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μια άνεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο ομολόγησε σήμερα ότι έπνιξε τους δύο γιους της 2 και 6 ετών στην μπανιέρα διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ναμίρ, ο Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Ενώ απουσίαζε ο σύζυγός της, η γυναίκα, που γεννήθηκε το 1987, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, όπως δήλωσε η ίδια στον εισαγγελέα.

Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Ο πατέρας έφυγε την Κυριακή το πρωί και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.

http://www.enikos.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!