Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Θέλετε να μάθετε πόσο γρήγορο είναι το internet στο laptop ή το κινητό σας;

Μα τι λέω! Σίγουρα θα θέλετε! Η εφαρμογή speedtest της OOKLA μετρά την ταχύτητα και την ποιότητα της ευρυζωνικότητας, τόσο των ενσύρματων γραμμών, όσο και της ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή και στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τι μπορείτε όμως να μετρήσετε: Το Net Index της OOKLA μετρά, μέσω του NetGauge και του NetMetrics, το download (κατέβασμα) και το upload (ανέβασμα) πακέτων δεδομένων, οπότε το πόσο γρήγορα μπορείτε να κατεβάσετε ή αντίστοιχα, να ανεβάσετε τραγούδια, βιντεάκια, κείμενα ή άλλα αρχεία!

Ακόμη, η OOKLA, με το speedtest της μετρά την ποιότητα της γραμμής aDSL, όπως και του σήματος 3G ή 4G από το κινητό του καθενός.

Φυσικά, σε ό,τι αφορά download και upload, αναφερόμαστε σε ιδανικές συνθήκες, καθώς το ανέβασμα ή το κατέβασμα αρχείων εξαρτάται και από την ποιότητα του σήματος τόσο του πομπού όσο και του δέκτη.

Στο μεταξύ, στον τομέα υποστήριξης (Support Sector) της ιστοσελίδας της OOKLA στο διαδίκτυο προσφέρεται πακέτο που υπόσχεται βελτίωση των επιδόσεων και της ταχύτητας του υπολογιστή σας σε τρία βήματα! Αυτό κι αν είναι ελκυστικό!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφαρμογή Net Index, γίνονται πάνω από 5.000.000 τεστ καθημερινά! Σύμφωνα με την OOKLA, ο μέσος όρος της Ελλάδας βρίσκεται στα 9 Mbps στην ταχύτητα του γρήγορου internet, σε αντίθεση με την Ισλανδία, όπου ο μέσος όρος αγγίζει το... αστρονομικό 34,8 Mbps!

Πόσο όμως είναι στη δική σας, ξεχωριστή συσκευή;


Κάντε το τεστ!

news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!