Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Χωρίς ελληνική ομάδα, για πρώτη φορά από το 2008, θα διεξαχθεί το Final 4 της Euroleague στο Μιλάνο, καθώς ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε και ο Παναθηναϊκός κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα, και αποκλείστηκαν με βαριές ήττες στα πέμπτα παιχνίδια των προημιτελικών σειρών τους.

Η αδυναμία στα αμυντικά ριμπάουντ, οι κακές επιθετικές επιλογές στη δεύτερη περίοδο και οι... τρίποντες βόμβες του Γιουλ και του Ροντρίγκες ήταν τα στοιχεία που απέτρεψαν τον Ολυμπιακό από το να πετύχει μία επική ανατροπή στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους τελικά να παίρνουν τη νίκη με σκορ 83-69 και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Διαβάστε: Τα ριμπάουντ και τα τρίποντα πρόδωσαν τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός γνώριζε τη συντριβή στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 74-44, πληρώνοντας τις κακές του επιλογές στην επίθεση, με τους Ρώσους να είναι σαρωτικοί και να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Διαβάστε: Μόνο...τελικός δεν ήταν ο αγώνας για τον Παναθηναϊκό

Έτσι, στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στις 16 Μαΐου, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι νικήτριες ομάδες θα κοντραριστούν στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου, ο οποίος θα βγάλει τον... διάδοχο του Ολυμπιακού στο “θρόνο” της Ευρώπης.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!