Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το Twitter προχωρά στην εφαρμογή του ολικού επανασχεδιασμό της σελίδας του προφίλ των χρηστών, που ετοίμαζε τους τελευταίους μήνες, θυμίζοντας αρκετά την αντίστοιχη σελίδα του Facebook.
Τα πρώτα Twitter profile με το νέο σχεδιασμό είναι κάποιων διασημοτήτων, όπως είναι η Μισελ Ομπάμα, ο ηθοποιός Ζακ Έφρον, ο Νίκος Αλιάγας και άλλοι.
Στο νέο σχεδιασμό εντύπωση προκαλούν οι μεγαλύτερες σε διαστάσεις φωτογραφίες με το πάνω μέρος της οθόνης να καταλαμβάνει μια μεγάλη εικόνα στα πρότυπα της cover photo στο Facebook.
Το Twitter υποστηρίζει ότι τώρα τα tweets θα αποκτήσουν μεγαλύτερο engagement, κάνοντας έτσι κάποια βήματα στο να γίνει το Twitter ανταγωνιστικό marketing εργαλείο όπως είναι το Facebook.
Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, υπάρχουν και κάποιες λειτουργικές, με το χαρακτηριστικό Dates να δίνει δυνατότητα για ευκολότερη αναζήτηση παλαιότερων tweets, με βάση την ημερομηνία.
Τέλος υπάρχουν δυνατότητες για Pinned Tweet που μένει πάντα ψηλά στο timeline, Best Tweets που είναι εύκολα αναζητήσιμα λόγω του υψηλού engagement και Filtered Tweets, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν τι tweets θα βλέπουν στα προφιλ άλλων χρηστών.
Οι αλλαγές θα γίνουν σύντομα διαθέσιμες σε όλους.

http://www.thestival.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!