Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πύρρειος... ισοπαλία για την Τσέλσι στο Βιθέντε Καλδερόν, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μπυρίνιο κατάφερε να διατηρήσει το 0-0 κόντρα στη μαχητική Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως είδε τους Τσεχ και Τέρι να αποχωρούν από το παιχνίδι τραυματίες, με τον τραυματισμό του Τσέχου γκολκίπερ να θεωρείται πιο σοβαρός.

Οι Μαδριλένοι είχαν τις ευκαιρίες, και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 34', όταν το σουτ του Σουάρες πέρασε μόλις άουτ, ή στο 80', όταν η κεφαλιά του Τουράν έφυγε επίσης λίγο άουτ, όμως δεν κατάφεραν τελικά να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της Τσέλσι, που άντεξε στο σφυροκόπημα.

Πλέον, η Τσέλσι πηγαίνει με πλεονέκτημα στο Στάμφορντ Μπριτζ, έστω κι αν δε σκόραρε στη Μαδρίτη, αφού με νίκη στο Λονδίνο παίρνει την πρόκριση. Ωστόσο, από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει πιθανότατα ο Τσεχ, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη εξάρθρωση ώμου, ενώ απών θα είναι και ο εμβληματικός αρχηγός Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Άγνωστο παραμένει, παράλληλα, το αν ο τραυματισμός του Τέρι είναι επιπόλαιος ή κάτι πιο σοβαρό, και άρα και η δική του συμμετοχή στον επαναληπτικό δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!