Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014


ΑΓΓΛΙΑ

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το  τοπίο στην κορυφή της Premier league και τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής που διεξάγεται αυτό το weekend ίσως δώσουν ακόμα περισσότερες απαντήσεις. Αυτή τη στιγμή η Manchester City φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Chelsea αλλά με 2 αγώνες λιγότερους και μάλιστα εντός έδρας με Aston Villa και Sunderland. Το Σάββατο 19.30  ώρα Ελλάδος φιλοξενείται στο Emirates από την Arsenal με διπλό στόχο, αφενός να διατηρήσει με νίκη το πλεονέκτημα που έχει και αφετέρου να πετάξει έξω  τους κανονιέρηδες από κάθε σκέψη για διεκδίκηση του τίτλου, κάτι βέβαια που έχει κάνει ήδη με τις δηλώσεις του ο Wenger . Λίγο νωρίτερα , 17.00, η Chelsea επισκέπτεται λίγο έξω από το Λονδίνο το Selhurst Park για να αντιμετωπίσει την Crystal Palace που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας. Την Κυριακή , 18.00, η Liverpool  υποδέχεται την Tottenham και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί των 7 συνεχόμενων νικών που την έχουν φέρει μόλις ένα πόντο πίσω από την πρώτη θέση. Ο φετινός τίτλος περνά από το ιστορικό Anfield  στο οποίο τις επόμενες αγωνιστικές θα δοκιμαστούν Chelsea και ManCity σε ένα crash test απέναντι στην πιο παραγωγική επίθεση της Premier. Τέλος για τους φίλους του Αγγλικού ποδοσφαίρου κι εκτός της Premier το Σάββατο 14.15, διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής της Championship, Burnley - Lester

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 18.00 LIVERPOOL – TOTTENHAM

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τελείωσε και τυπικά η υπόθεση τίτλος στη Bundesliga με την Bayern να πανηγυρίζει το 23ο πρωτάθλημα και να σηκώνει την παραδοσιακή σαλατιέρα στο Βερολίνο μετά τη νίκη επί της Hertha. Πλέον μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο Guardiola θα διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας προκειμένου οι παίκτες του να βρεθούν σε φουλ φόρμα για τη διεκδίκηση του άλλου μεγάλου στόχου , της κατάκτησης του Champions League. Το Σάββατο , 16.30, υποδέχεται την Hoffenheim σε ένα ματς που αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Στη μάχη των θέσεων που οδηγούν στους χρυσοφόρους ομίλους του ChL, η Dortmund παίζει εκτός με την Stuttgart του Stevens που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για τη σωτηρία της. Η Schalke φιλοξενεί την Hertha, Παρασκευή 21.30, χωρίς περιθώρια  για απώλειες ενώ η Leverkusen που έχει μείνει πίσω, λογικά δεν θα έχει προβλήματα απέναντι στην ουραγό Braunschweig.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 16.30 STUTTGART – DORTMUND

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μεγάλες συγκινήσεις και αυτή την αγωνιστική υπόσχεται  η Primera με αγώνες φωτιά που δεν αποκλείεται να φέρουν νέες ανακατατάξεις στη βαθμολογία που ήρθε τα πάνω κάτω μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η πρωτοπόρος πλέον Atletico ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει, Σάββατο 21.00, στο καυτό San Mames την Athletic Bilbao του Ernesto Valverde. Νωρίτερα , 17.00, στο El Prat της Βαρκελώνης Espanyol και Barcelona συγκρούονται στο ντέρμπι της πόλης που κρύβει πάντα ιδιαίτερες συγκινήσεις ανεξάρτητα από τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων. Η Real που μέσα σε τρεις ημέρες βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση υποδέχεται τη Rayo, την ίδια ημέρα αλλά στις 23.00, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δυο αγώνων με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00 ESPANYOL BARCELONA  
                                           &
 21.00 ATHLETIC BILBAO ATLETICO MADRID

ΙΤΑΛΙΑ

Ντέρμπι κορυφής αυτή την αγωνιστική στη Serie A . Η Napoli υποδέχεται στο San Paolo, Κυριακή 21.45, την πρωτοπόρο Juventus και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει την τρίτη θέση και τη συμμετοχή της στο ChL της επόμενης περιόδου. Από την άλλη και οι μπιανκονέρι θέλουν τη νίκη για να τελειώνουν με την υπόθεση τίτλος και να αφιερωθούν στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Europa League. Η Roma φιλοξενείται το μεσημέρι της Κυριακής 13.30 από τη Sassuolo ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι για τη μάχη των θέσεων που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι και αυτό που θα γίνει στο Olimpico της Ρώμης ανάμεσα σε Lazio και Parma, Κυριακή 16.00.Τέλος η Milan, με τους πολλούς φίλους και στην Ελλάδα, βαδίζοντας προς το τέλος μιας εφιαλτικής χρονιάς, υποδέχεται το Σάββατο, 21.45, στο San Siro την ChievoVerona στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Fiorentina.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 21.45 NAPOLI JUVENTUS


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!