Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μπορεί η ιδέα ότι θα πάρεις σεξουαλικές συμβουλές από τη γιαγιά σου να σε κάνει να νιώθεις περίεργα και λίγο άβολα, αλλά πρέπει οπωδήποτε να ακούσεις τι έχει να σου πει μία 98χρονη που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι.
Η 98χρονη Pauline, ύστερα από τρεις γάμους και μία παράνομη σχέση έχει πολλά να σου πει και πολλές συμβουλές να σου δώσει..

1. Καταρχάς πρέπει να είστε σε σεξουαλική αρμονία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν οποιοσδήποτε σου πει κάτι διαφορετικό σου λέει βλακείες.

2. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τα πράγματα μεταξύ σας πικάντικα ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης ή γάμου. Αν δεν έχεις αυτό το συναίσθημα (το να θέλεις να κάνεις πιο καυτή τη σεξουαλική σας ζωή) και δεν έχει και εκείνος αυτό το συναίσθημα, πάρ'τε διαζύγιο. Είναι το μόνο που σας χρειάζεται γιατί θα είστε πολύ καλύτερα μόνοι σας. Αν ζεις με κάποιον που δε σε κάνει χαρούμενη τότε γίνεσαι μίζερη πράγμα που είναι χειρότερο από τη μοναξιά.

3. Πρέπει να δίνεις όλο σου τον εαυτό για να κάνεις τον άνθρωπό σου χαρούμενο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να κάνει και εκείνος το ίδιο.

4. Πρέπει να έχεις πολύ πάθος και πρέπει να έχεις και πολύ συναίσθημα. Χωρίς συναισθήματα δεν υπάρχει τίποτα, υπάρχει μόνο μία βαρετή καθημερινότητα και αυτό δεν είναι καλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!