Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο 36χρονος Βαγγέλης Ζάχος είναι φαρμακοποιός και διατηρεί ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης. Το φαρμακείο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1946 και κατέληξε σε αυτόν από γενιά σε γενιά. Ο ίδιος ανήσυχος και δημιουργικός δε θέλησε να παραμείνει στα τετριμμένα. Λάτρης του ποδηλάτου, θέλησε να εισάγει στο φαρμακείο του μια καινοτόμο ιδέα. Έτσι, δύο βδομάδες τώρα το φαρμακείο του κ. Ζάχου μεταφέρει παραφάρμακα κατ'οίκον με ποδήλατο!
Το κατάστημα του Βαγγέλη Ζαχού βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στην Νεάπολη, και είναι το μοναδικό που πραγματοποιεί τέτοιου είδους μεταφορές με ποδήλατο στην Ελλάδα.
Όπως τονίζει ο ίδιος, υπάρχει ένα σημαντικό κενό όσον αφορά στην παράδοση παραφαρμάκων. "Πολλά φαρμακεία στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κούριερ για την μεταφορά παραφαρμάκων, κανένα όμως με ποδήλατο και κανένα στο χρόνο που κάνουμε έμεις", δήλωσε ο 36χρονος φαρμακοποιός στο Τhestival.gr.
Ο Βαγγέλης Ζάχος θέλησε να χρησιμοποιήσει ποδήλατο για την μεταφορά των παραφαρμάκων, καθώς είναι ο ίδιος ποδηλάτης και οικολόγος. Η παράδοση στον χώρο του ενδιαφερόμενου γίνεται με μέγιστο χρόνο δύο ώρες και καλύπτει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός φαρμακοποιός έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και ψάχνει συνεχώς καινούργιες ιδέες και νέα πράγματα για να εισάγει στο φαρμακείο του. Εδώ και 2 χρόνια έχει κατασκευάσει ένα φιλικό προς τον επισκέπτη και εύκολο προς χρήση site. Μέσα από αυτό ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει τα παραφάρμακα που επιθυμεί χωρίς να χρειαστεί να πάει ο ίδιος από το φαρμακείο. Οι παραγγελίες είναι πολλές από Ελλάδα και όχι μόνο καθώς αρκετοί πελάτες του κ. Ζάχου παραγγέλνουν από το εξωτερικό.
Το κόστος για αυθημερόν παραγγελία είναι 5 ευρώ ενώ για παραγγελία την επόμενη μέρα το κόστος πέφτει στα 3 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Βαγγέλη Ζάχου (ΕΔΩ)

http://www.thestival.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!