Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχει φανατικός συλλέκτης παλαιών αντικειμένων που να μην αναριγήσει στο άκουσμα της ακόλουθης είδησης.

Σάστισε ένας Αμερικανός ερασιτέχνης τραγουδιστής της σόουλ όταν, επισκεπτόμενος ένα παλαιοδισκοπωλείο, βρέθηκε μπροστά σε μία αναπάντεχη έκπληξη!

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του, άρχισε να «επεξεργάζεται» ένα δίσκο βινυλίου του Μάρβιν Γκέι, τον οποίο μόλις είχε αγοράσει σε συμφέρουσα τιμή, όταν ξαφνικά είδε να πέφτει μέσα από τη χάρτινη θήκη ένα αντικείμενο που του κίνησε την περιέργεια.

Σκύβοντας να το πιάσει, αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για διαβατήριο. Όχι όμως για οποιοδήποτε διαβατήριο, αλλά για το διαβατήριο του ίδιου του ινδάλματός του, του Μάρβιν Γκέι, με ημερομηνία έκδοσης το 1964, όταν δηλαδή ο μεγάλος καλλιτέχνης που απεβίωσε το 1984 ήταν μόλις 25 ετών.

Το πολύτιμο εύρημα παρουσιάστηκε, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σε επεισόδιο της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Antiques Roadshow, όπου ιδιώτες προσκομίζουν πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν ειδικοί εκτιμητές.

Σύμφωνα με την Laura Wooley, ειδική σε ιστορικά ενθύμια της ποπ-ροκ κουλτούρας, ο ευτυχής ιδιοκτήτης του διαβατηρίου καλά θα κάνει να ασφαλίσει το απόκτημά του, καθώς ελάχιστα είναι τα προσωπικά αντικείμενα του Μάρβιν Γκέι που κυκλοφορούν στην αγορά.

http://www.4news.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!