Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Εχουν αποχαιρετίσει εδώ και καιρό το μάταιο τούτο κόσμο. Οσο ζούσαν, πέρα από τη δόξα απολάμβαναν και τα πλούτη. Και μπορεί κατά το κοινώς λεγόμενο να μην τα... πήραν μαζί τους, αλλά εξακολουθούν να αυξάνουν την περιουσία τους. Για καλή τύχη των κληρονόμων τους βέβαια.
Πρόκειται για καλλιτέχνες που εξακολουθούν να ξεπουλάνε και από τον άλλο κόσμο. Το itspopular.com βρήκε τους πιο επικερδείς, διάσημους αλλά- δυστυχώς για εκείνους- νεκρούς καλλιτέχνες.
Μάικλ Τζάκσον
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το θάνατό του, αλλά ο βασιλιάς της ποπ ακόμη βγάζει λεφτά με... ουρά. Μόνο το 2013 ο Τζάκσον «κέρδισε» 160 εκατ. δολάρια.

Ελβις Πρίσλεϊ
Χάρη στην αέναη πώληση αναμνηστικών στο όνομά του, τα δικαιώματα των τραγουδιών του και τις επισκέψεις στο σπίτι του στο Μέμφις, κέρδισε- αν και νεκρός- 55 εκατ. δολάρια.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Δύο χρόνια από τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια της εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, η περιουσία της αυξήθηκε κατά 25 εκατ. δολάρια.

Μπομπ Μάρλεϊ
Ο θρύλος της ρέγγε πέθανε το 1981 χτυπημένος από τον καρκίνο, αλλά ακόμη «βγάζει» εκατομμύρια κάθε χρόνο. Μόνο το 2013, «πληρώθηκε» 18 εκατ. δολάρια.

Μέριλιν Μονρόε
Μισός αιώνας πέρασε από τότε που έσβησε η λάμψη της, αλλά ακόμη... πουλάει. Φέτος η περιουσία της ηθοποιού αυξήθηκε κατά 15 εκατ. δολάρια από δικαιώματα και συμφωνίες.

Τζον Λένον
Το πρώην «σκαθάρι»- ή καλύτερα οι κληρονόμοι του- απέκτησαν 12 εκατ. δολάρια, 30 χρόνια έπειτα από το θάνατο του. Και η δουλειά του θα συνεχίσει να τους αποφέρει κέρδη για πολλά χρόνια ακόμη.


Πηγή:www.iefimerida.gr/
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!