Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Νέες, αναθεωρημένες επί τω βελτίω, προβλέψεις, σχετικά με την πορεία του τουρισμού το 2014 αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν λόγο για αφίξεις της τάξης των 19,5 εκατομμυρίων το επόμενο έτος, έναντι 18,5 εκατομμυρίων, που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Υπενθυμίζεται ότι είχε μεσολαβήσει μια ενδιάμεση εκτίμηση, η οποία έκανε λόγο για 19 εκατομμύρια επισκέπτες τη χρονιά που έρχεται, αλλά όλα δείχνουν ότι η τελική εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την πορεία των έως τώρα προκρατήσεων, η οποία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά, αλλά και από τις προβλέψεις που κάνουν τουριστικοί παράγοντες, εντός και εκτός συνόρων.

Το γεγονός ότι η ρευστότητα εξακολουθεί να κυριαρχεί στις χώρες της Βόρειας Αφρικής παίζει ασφαλώς το ρόλο του σε αυτή την θετική για την Ελλάδα εξέλιξη, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει και συνέχεια.

Έτσι, δεν αποκλείεται, τη μεθεπόμενη σεζόν, να σπάσει και το ιστορικό ρεκόρ των 20 εκατομμυρίων αφίξεων, που μέχρι πρότινος φάνταζε σχεδόν εξωπραγματικό...
voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!