Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

 

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, έχασε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 6 δισ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.

Οι μετοχές του «γίγαντα» των social media υποχώρησαν σχεδόν 5%, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην πτώση 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπιλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg.

Σύμφωνα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του Ζούκερμπεργκ έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.

Μάλιστα, τα ξημερώματα, ο ιδρυτής της Facebook και δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζουκερμπεργκ, ζήτησε «συγνώμη» προς τους χρήστες των πλατφορμών που βρίσκονται υπό τη σκέπη της εταιρείας.
 
«Facebook, Instagram, Whatsapp και Messenger, είναι online τώρα. Συγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε», τόνισε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα.
 


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!