Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

 

Έξαλλοι είναι οι Ρώσοι με τη διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφο του CNBC, Χάντλεϊ Γκαμπλ, την οποία κατηγορούν ότι φλέρταρε με τον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν σε ζωντανή συνέντευξη, την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο κατά τη συμμετοχή του στην “Εβδομάδα Ενέργειας” στη Μόσχα. Ωστόσο, ρωσικά ΜΜΕ προχώρησαν σε σκληρές επικρίσεις, καθώς θεωρήθηκε ότι η δημοσιογράφος ντύθηκε προκλητικά για να αποσπάσει την προσοχή του Πούτιν από τις ερωτήσεις της συνέντευξης.

Η διάσημη δημοσιογράφος του CNBC φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα και γόβες, με τα βλέμματα των Ρώσων συναδέλφων της να πέφτουν πάνω της, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι λειτούργησε ως σεξουαλικό αντικείμενο για να αποσπάσει την προσοχή του προέδρου Πούτιν.

Το Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι η Χάντλεϊ στάλθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να “αποπλανήσει” τον Ρώσο ηγέτη μέσα στο σπίτι του. “Η Χέντλεϊ άγγιζε συνεχώς τα μαλλιά της. Μια κίνηση που σε όλο τον κόσμο μεταφράζεται ως σεξουαλική έλξη. Κάρφωνε με ματιές τον πρόεδρο και έγλειφε τα χείλη της. Εν ολίγοις, συμπεριφερόταν με θράσος προβάλλοντας ανοιχτά τον εαυτό της ως αντικείμενο του σεξ” ανέφερε ο παρουσιαστής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, ρωσικές εφημερίδες σχολιάζουν ότι η δημοσιογράφος φλέρταρε με τον Πούτιν, καθώς “άλλαζε στάση στα πόδια της, όπως συνέβη στη διάσημη ταινία πριν από τρεις δεκαετίες με πρωταγωνίστρια τη Σάρον Στόουν”.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν αποσπάσματα της συνέντευξης του Πούτιν, αλλά έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα υποτιθέμενα “μηνύματα” που έστελνε για να φλερτάρει τον Ρώσο πρόεδρο.

Και ο Ρώσος πρόεδρος φλέρταρε, λένε σχολιαστές. Όμως όταν η Χέντλεϊ επέμεινε με τις ερωτήσεις της, ο Βλαντίμιρ Πούτιν απάντησε με σεξιστικό σχόλιο. “Όμορφη γυναίκα. Της λέω κάτι, εκείνη αμέσως μου λέει το αντίθετο λες και δεν άκουσε τι είπα. Θα σας το πω άλλη μια φορά…” είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!