Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

 

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 20χρονης που έλαβε χώρα την 11η Μαίου 2021 στα Γλυκά Νερά αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγος ο οποίος ομολόγησε πριν από λίγο ότι την σκότωσε!

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής κοπέλας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σε αυτό είχε καταλήξει νωρίτερα και η αστυνομία με σιγουριά!

Ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών!

Tα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Τι συνέβη νωρίτερα -Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία

Οι αστυνομικοί θεωρούσαν ότι «έδεσαν» την υπόθεση αποδεικνύοντας πως δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας. Εδώ και καιρό οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον νεαρό πιλότο, ενώ κατά την πρώτη του κατάθεση ο ίδιος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αδυνατώντας να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς τόσο για τον τρόπο με τον έγινε η δήθεν ληστεία στο σπίτι τους, όσο και για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων δραστών.

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του -κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Καρολάιν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σε ανακοίνωση από τη ΓΑΔΑ η Αστυνομία ανέφερε: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Σημειώνεται πως στην ασφάλεια κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, για να δώσει εκ νέου κατάθεση σχετικά με τα ευρήματα που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται πως βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι’ αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σιγουριά της ΕΛΑΣ για την ενοχή του είναι τέτοια, που ακόμη κι αν ο ίδιος δεν ομολογούσε, τότε η υπόθεση από την αστυνομία θα πήγαινε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και θα είχε ακολουθήσει η κλασική ποινική διαδικασία. Αυτό ίσως πίεσε τον κατηγορούμενο ώστε να ομολογήσει.

Σημαντική η κατάθεση γυναίκας που είπε ότι η Καρολάιν είχε θέματα μαζί του και ετοιμαζόταν να φύγει με το παιδί ψάχνοντας μάλιστα την προηγούμενη ημέρα χώρο να μείνει!

Τα μηνύματα

Μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου έδειχναν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5-6 μήνες φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!