Κυριακή 8 Μαρτίου 2020


Με την κατηγορία απόπειρας εισόδου στη χώρα με πλαστό διαβατήριο συνελήφθη την Τετάρτη και παραμένει υπό κράτηση ο γνωστός Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο Γκαούτσο. Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνική Βραζιλίας επιχείρησε την περασμένη Τετάρτη να εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο, έγινε όμως αντιληπτός, συνελήφθη και πέρασε το χθεσινό βράδυ στο κρατητήριο, πριν εμφάνιστεί σήμερα στο δικαστήριο.
Μάλιστα το δικαστήριο της Παραγουάης αποφάσισε την παράταση της κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής.
Αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος το δικαστήριο έκρινε ότι το παράπτωμά του είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη. Ο δικηγόρος του Ροναλντίνιο χαρακτήρισε «απίστευτη» την απόφαση και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση. Εικόνες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης, έδειξαν τα δύο αδέρφια να μεταφέρονται με περιπολικό της αστυνομίας, από το ξενοδοχείο Σέρατον στην Ασουνσιόν, σε ένα αστυνομικό τμήμα στα προάστια της πόλης.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!