Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019


Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά αστεία και «περίεργα» σε αγγελίες ανά τον κόσμο, όπως στην περίπτωση που ακολουθεί, όπου συναντάμε την αγγελία που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο AmericanMarijuana.org και θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της κάνναβης.
«Αναζητούμε κάποιον/-α που να μπορεί να αξιολογήσει μία σειρά από ποικιλίες κάνναβης και των προϊόντων αυτής, προκειμένου να δώσουμε στους αναγνώστες μας όλες τις αναγκαίες πληροφορίες γύρω από αυτά. Ο αιτών, θα πρέπει να μας γράψει με ειλικρίνεια τις εντυπώσεις του ενώ θα πρέπει να νιώθει άνετα μπροστά στην κάμερα, καθώς η "δουλειά" απαιτεί επεξηγηματικά βίντεο για την επίδραση των προϊόντων κάνναβης ανά ποικιλία».
Όπως αναφέρει το news.gr, η αγγελία μάλιστα αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι καλά στην υγεία του για να μπορεί να ανταποκριθεί στις...αυξημένες απαιτήσεις ενώ όποιος πάρει τη θέση, θα αμείβεται με ποσό έως και 3.000 δολάρια μηνιαίως!
Επιπλέον, θα λαμβάνει δωρεάν προϊόντα κάνναβης σε μηνιαία βάση για τις δοκιμές.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, στις αρχές Δεκεμβρίου, ο αριθμός των αιτήσεων είχε φτάσει τις 16.800 με αποτέλεσμα, το ξεκαθάρισμα της λίστας για τον «τυχερό», να συνιστά μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση...
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!