Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019


To Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα του Airbnb «κράσαρε» και δημιούργησε τεράστια αναστάτωση και ταλαιπωρία σε χρήστες, ενοικιαστές και πελάτες, οι οποίες δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν τις συναλλαγές τους.
Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η εφαρμογή του Airbnb έπαυσε για αρκετές ώρες να λειτουργεί, με συνέπεια να μην μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή – ούτε από υπολογιστές ούτε από smartphones.
«Το Airbnb είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα» ήταν το μήνυμα που εμφανιζόταν στους περισσότερους χρήστες, με τον κωδικό σφάλματος (error code) 500.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Twitter, το Facebook και φόρουμ τεχνολογίας άρχισαν να κατακλύζονται από οργισμένα μηνύματα χρηστών (πελατών) και ιδιοκτητών ακινήτων που εκμισθώνουν τα σπίτια τους μέσω του Airbnb.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που δήλωναν ότι… ξέμειναν στους δρόμους, καθώς δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του Airbnb.
Από την πλευρά τους, ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι λόγω του σφάλματος της ιστοσελίδας του Airbnb έχασαν σημαντικές κρατήσεις.
Σύμφωνα με το downdetector.com, η ιστοσελίδα του Airbnb παρουσίασε προβλήματα στις 13 Δεκεμβρίου, στις 5 Δεκεμβρίου και στις 22 Νοεμβρίου. Οι περισσότεροι χρήστες (71%) δήλωσαν ότι είχαν πρόβλημα στην είσοδο στην υπηρεσία, ενώ το 28% ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτηση (check out) μέσω του Airbnb…
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!