Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο Diego Maradona και η Giannina
Η κόρη του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την υγεία του πατέρα της.
Η 30χρονη Giannina Maradona έγραψε στα social media: "Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του αποφάσισε κάτι τέτοιο, πεθαίνει μέσα του και δεν το συνειδητοποιεί. Δεν πιστεύω στην κανονικότητα των πραγμάτων αλλά όλο αυτό δεν του αξίζει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν, σας ευχαριστώ!".
Τα media της Αργεντινής έχουν "σηκώσει" φυσικά το θέμα πολύ ψηλά ενώ σημειώνεται πως ο Ντιέγκο είχε κάνει επέμβαση στο γόνατό του τον περασμένο Ιούλιο.
Φυσικά, ο 58χρονος σήμερα προπονητής της Gimanisia La Plata είχε στο παρελθόν αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα εξάρτησης με το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.
Η Giannina Maradona, σχολιάζοντας τις εξαρτήσεις του πατέρα της, έχει πει: "Θυμάστε που υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος όπου σου επιτρεπόταν να τραβήξεις φωτογραφίες με ένα τεράστιο λιοντάρι; Μπορούσες να μπεις μέσα στο κλουβί και να το "αγκαλιάσεις". Το λιοντάρι ήταν ναρκωμένο με χάπια, αλλιώς ήταν αδύνατο να πλησιάσεις το θηρίο. Οποιοδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις, είναι συμπτωματική".
Επίσης, η 30χρονη πόσταρε μια φωτογραφία που την απεικονίζει ως μικρό παιδί να κρατάει το χέρι του πατέρα της και να μπαίνουν μαζί στο γήπεδο. "Δώσε μου ξανά το χέρι σου, τώρα μπορώ να σε προσέχω", πρόσθεσε στη λεζάντα.
Μαραντόνα:
Ο ίδιος ο Μαραντόνα απάντησε στις αιτιάσεις για τη ψυχική του υγεία με ένα βίντεο που κατέγραψε η νυν σύντροφός του, Rocío Oliva. Σε αυτό διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς για την υγεία του και ανακοινώνει πως οι κόρες του δεν θα λάβουν καμία κληρονομιά όταν πεθάνει, αλλά όλη η περιουσία του θα περάσουν σε δωρεές.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Γεια σας. Δεν πεθαίνω καθόλου.  Ζω ειρηνικά επειδή δουλεύω. Δεν έχω ιδέα για όλα αυτά που λέει η Gianinna, γιατί τα λέει. Λέω σε όλους πως δεν θα παρατήσω όσα έχτισα μια ζωή. Θα τα δωρίσω σε φιλανθρωπίες. Ό,τι και να λένε είμαι πολύ υγιής". Μάλιστα απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από το βίντεο.
Σημειώνεται πως χθες, ο Μαραντόνα είχε ακόμη ένα επεισόδιο σε γήπεδο της χώρας του. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Χιμνάσια με την Εστουδιάντες είχε έναν έντονο διάλογο με τον ποδοσφαιριστή Γκαστόν Φερνάντες ο οποίος αρχικά τον προσέβαλλε αλλά μετά του ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο ο Μαραντόνα δεν δέχθηκε την απολογία του.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!