Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Αυτό το βραχιόλι θα σου κάνει ηλεκτροσόκ όταν τρως βλακείεςΟ κόσμος είναι διατεθειμένος να φτάσει σε ακραία μέτρα προκειμένου να τηρήσει τη δίαιτα. Όχι ότι είναι ανάγκη βέβαια, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας.

Αντίστοιχης λειτουργίας με τα κολάρα για σκύλους, αυτό εδώ το βραχιολάκι με το όνομα Pavlok (Pavlov-Pavlok είδατε τι έκαναν εκεί, ε;) σας ρίχνει 350 βόλτ κάθε φορά που το παρακάνετε.

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο, να μειώσετε την κατανάλωση γλυκών ή απλά να σταματήσετε να πατάτε τη σίγαση στο ξυπνητήρι; Οι δημιουργοί του ευελπιστούν αυτό το βραχιολάκι να ας βοηθήσει.

Κοστίζει 200 δολάρια στο Amazon και σύμφωνα με τους κατασκευαστές αν τιμωρήσετε τον εαυτό σας σε μεγάλο βαθμό, οι τάσεις σας για ατασθαλίες θα μειωθούν «σε 3-5 ημέρες». Μπόνους λειτουργία η δυνατότητα ρύθμισής του από φίλους ή συγγενείς σε περίπτωση που δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Η αποτελεσματικότητά του, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, οφείλεται στο ότι δημιουργεί συσχέτιση στον εγκέφαλο μεταξύ του πόνου και της κακιάς συνήθειας, ενώ ο δημιουργός του το ανέπτυξε με σκοπό να «ξεκολλήσει» από τα social media.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!