Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019


Το WhatsApp ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα φέρει ανατροπές στην υπηρεσία WhatsApp.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WABetainfo, η beta έκδοση 2.19.275 για συσκευές Android κρύβει τη δυνατότητα αυτοκαταστροφής των μηνυμάτων.
Έτσι όταν κάποιος στέλνει μηνύματα με ευαίσθητο περιεχόμενο (π.χ. κάποιο password), αυτά να διαγράφονται αυτόματα μόλις τα διαβάσει ο παραλήπτης.
Για την ώρα, η επιλογή αυτή εμφανίζονται μόνο σε ορισμένους χρήστες που δοκιμάζουν τη beta έκδοση του WhatsApp και προσφέρει πολύ βασική λειτουργικότητα. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής του μηνύματος μετά από 5 δευτερόλεπτα ή μετά από 1 ώρα, χωρίς άλλη ενδιάμεση χρονική επιλογή, και μόνο μέσα στις ομαδικές συνομιλίες. Επίσης, σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την επιλογή αυτόματης διαγραφής, αυτή θα καλύψει όλα τα μηνύματα και όχι μεμονωμένα.
Δεν αποκλείεται όλα αυτά να βελτιωθούν στη συνέχεια, σε περίπτωση που αποφασιστεί η ενσωμάτωση της αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων από το WhatsApp.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!