Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019


Καμία πρόθεση να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία δεν έχει ο Γούντι Άλεν όπως τόνισε σε δηλώσεις του από την Ισπανία.
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τη συνταξιοδότηση. Δεν είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό» δήλωσε ο Άλεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του ταινία που εξελίσσεται στην Ισπανία και χρηματοδοτείται από τον ισπανικό κολοσσό των MME, Mediapro.
Στην ταινία, η οποία προς ώρας δεν έχει ακόμα κάποιο τίτλο με τα διεθνή ΜΜΕ να την αναφέρουν ως «Woody Allen Summer Project 2019», θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ άλλων, οι Κρίστοφ Βαλτς, Τζίνα Γκέρσον και Έλενα Ανάγια.
«Η φιλοσοφία μου από τότε που ξεκίνησα στις show business πριν από πολλά χρόνια, είναι να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου ανεξάρτητα του τι συμβαίνει γύρω μου» πρόσθεσε αναφερόμενος σε όσα γράφονται για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα για σχέσεις με ανήλικες ηθοποιούς αλλά και τη νομική διαμάχη του με την Amazon.
«Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει στη ζωή μου με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα τρέχοντα γεγονότα, την πολιτική ή κάποια ασθένεια, εγώ συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου και αυτό απορροφά όλο μου το χρόνο και την προσπάθεια επτά ημέρες την εβδομάδα» πρόσθεσε ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «πιθανότατα θα πεθάνω κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, δημιουργώντας μια ταινία».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!