Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τα πιο εντυπωσιακά τζακούζι - Τι τα κάνει να ξεχωρίζουνΈνα τζακούζι, ή αλλιώς υδρομασάζ, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επιβεβαιώνουν αυτό το επιχείρημα, και πολλοί ακόμα που καθιστούν ένα υδρομασάζ μια εξαιρετική επιλογή!
Επιπλέον, ένα τζακούζι ενισχύει την αισθητική του χώρου, προσθέτει ένα πολυτελές στοιχείο και μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του design ενός δωματίου, όπως θα δούμε παρακάτω μέσα από τα παραδείγματα.
Πρώτα όμως, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους το τζακούζι είναι τόσο αγαπητό και τους τρόπους με τους οποίους βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών!
1. Υγεία πάνω απ'όλα!
jac1.jpg
Τα τζακούζι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Περνώντας χρόνο μέσα σε ένα υδρομασάζ, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να ανακουφίσει τον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και να μειώσει το άγχος.
2. Η σχέση μεταξύ του τζακούζι και του ύπνου REM (Rapid Eye Movement)
jac2.jpg

Η εμπειρία του τζακούζι οδηγεί σε καλύτερο ύπνο — ειδικά όταν απολαμβάνεται λίγο πριν ξαπλώσουμε. Λόγω του γεγονότος ότι το σώμα θερμαίνεται και χαλαρώνει, ο ύπνος έρχεται ευκολότερα και γρηγορότερα, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανές διαταραχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ένας καλός ύπνος REM, ωφελεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα — ειδικά όταν κάποιος ταξιδεύει και είναι επιπλέον κουρασμένος.
3. Ένα κατάλυμα με Jacuzzi δείχνει – και είναι – πιο fancy!
jac3.jpg
Τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης θα παρατηρήσει το τζακούζι, υποσυνείδητα θα προσδιορίσει το ξενοδοχείο ως πολυτελές. Κάπως έτσι, μια εγκατάσταση τζακούζι προσδίδει προστιθέμενη αξία σε ένα ξενοδοχείο, είτε αυτό είναι ενσωματωμένο στο περιβάλλον του spa ή μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον, ένα τζακούζι στο δωμάτιο είναι σαν δώρο στους καλεσμένους: ένας ιδιωτικός τόπος χαλάρωσης, που τους προσφέρει διακοπές υψηλής ποιότητας ή τους βοηθάει να χαλαρώσουν και να αποσυμπιεστούν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.
Τα ωραιότερα τζακούζι
Σαν τον Τιτανικό!
jac4.jpg
Το γεγονός ότι αυτό το κατάλυμα είναι πλωτό, το κάνει μοναδικό από μόνο του. Αλλά η τοποθέτηση ενός τζακούζι στην πρύμνη του πλοίου, του δίνει μια επιπλέον νότα πολυτέλειας, αναβαθμίζοντας το παιχνίδι για το Floating Resort by Scubaspa! Παρατηρήστε επίσης τις σκάλες που οδηγούν στο τζακούζι, οι οποίες το καθιστούν ακόμα πιο δραματικό και εντυπωσιακό.
Ο Ιδιωτικός παράδεισος!
jak5.jpg

Το So Sofitel Bangkok, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μικρό παράδεισο στο δωμάτιο! Αυτό το υδρομασάζ έχει το δικό του ξεχωριστό περιβάλλον, που θυμίζει μίνι πισίνα, με εξαιρετικό & πολυτελή σχεδιασμό. Επιπλέον, το design αυτού του τζακούζι εκμεταλλεύεται τη θέα της πόλης, δημιουργώντας ένα μέρος που ο ταξιδιώτης θα λατρεύει να χαλαρώνει και να ονειρεύεται!
Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!
jac6.jpg

Πηγή:hotelieracademy.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!