Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018


Οι εικόνες αντρών ή και γυναικών σε ορισμένες περιπτώσεις, να πληρώνουν σε οίκους ανοχής για να κάνουν σεξ με sex dolls ωχριούν μπροστά σε όσα διαδραματίζονταν πριν από 15 χρόνια σε οίκο ανοχής στο Βόρνεο. Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι σε πετρελαιοπηγές πλήρωναν τρία δολάρια προκειμένου να κάνουν σεξ με θηλυκό… ουρακοτάγκο, την οποία κρατούσαν ως σκλάβα του σεξ οι «ιδιοκτήτες», ξεπερνώντας κάθε προηγούημενο -και επόμενο- εκμετάλλευσης και κακοποίησης.
Η Pony, όπως την αποκαλούσαν, ανακαλύφθηκε σε οίκο ανοχής το 2003 στο Βόρνεο και συγκεκριμένα στο χωριό Kareng Pangi. Οι εγκαταστάσεις ήταν καλά κρυμμένες και τις γνώριζαν μόνο όσοι εμπλέκονταν σε αυτήν την κτηνωδία.
Τον θηλυκό ουρακοτάγκο είχαν αρπάξει από τυη μητέρα του στο δάσος όταν ήταν μωρό και τον εκπαίδευσαν ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο εκμετάλλευσής του.
Οι μαστρωποί του μεγάλου θηλαστικού την ξύριζαν κάθε δύο ημέρες και της έβαζαν μέικαπ και κραγιόν, για να δείχνει πιο… γυναίκα!
Το κακοποιημένο ζώο βρέθηκε το 2003 από μία ομάδα διασωστών. Ο Lone Droscher-Nielson ήταν ανάμεσά τους, δηλώνοντας στην αγγλική SUN: Όταν τη βρήκαμε, καταλάβαμε αμέσως ότι τη χρησιμοποιούσαν ως πόρνη και όχι απλώς ως κατοικίδιο».
Η Pony είχε μεγάλη γκάμα πελατών, καθώς πολλοί άντρες πήγαιναν μόνο για εκείνη στον οίκο ανοχής.
Η επιχείρηση διάσωσης, μάλιστα, δεν ήταν μία απλή υπόθεση, καθώς χρειάστηκε η παρουσία τουλάχιστον 35 οπλισμένων με αυτόματα αστυνομικών, προκειμένου να σπάσουν τον κλοιό των μαστρωπών και να πάρουν το άτυχο ζώο από την κόλαση που το είχαν καταδικάσει.
Μετά από 15 χρόνια, η Pony είναι καλά στην υγεία της και ζει στο Nyaru Menteng Rehabilitation Centre με άλλα επτά θηλαστικά του είδους της.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!