Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018


Πατέρας ενός παιδιού, που ήταν το αποτέλεσμα ενός one night stand το 1997, φέρεται ότι είναι ο δηλωμένα γκέι τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Σουηδέζα Ουλρίκα Λίλμορ Αλφα Γόνγολφ, η οποία ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον διάσημο τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Βρετανία, την εποχή που αυτός διατηρούσε δεσμό με τον Τεξανό επιχειρηματία Κένι Γκος.
Η Ουλρίκα υποστηρίζει ότι ο μακαρίτης ήξερε πως είχε παιδί και το είχε επισκεφτεί στο σπίτι της στη Σουηδία αρκετές φορές, ενώ πλήρωνε και μέρος των εξόδων του παιδιού, που τώρα είναι 20 ετών.
Σύμφωνα με την «Daily Star», η γυναίκα έχει προσπαθήσει να πουλήσει εκθέσεις DNA και πληροφορίες σε διάφορες εφημερίδες.
Ωστόσο, οι ειδικοί με τους οποίους ήρθε σε επαφή η βρετανική εφημερίδα τόνισαν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που επικαλείται μπορεί άνετα να είναι πλαστά. Η Ουλρίκα υποστηρίζει ότι έκανε πρώτη φορά DNA τεστ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, με τον Τζορτζ Μάικλ να τη συνοδεύει, αλλά δεν έχει στοιχεία για να αποδείξει ότι ο τραγουδιστής ήταν πράγματι μαζί της.
Το τελευταίο τεστ πατρότητας που παρουσιάζει έγινε τον περασμένο Αύγουστο, 18 μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή στο διαμέρισμά του.
Υποστηρίζει ότι αυτό έγινε με την άδεια της οικογένειάς του. Βέβαια, εκπρόσωποι του ιδρύματος του Μάικλ χαρακτήρισαν αυτόν τον ισχυρισμό «αποκύημα φαντασίας», ενώ τους ισχυρισμούς της δεν φαίνεται να «ντύνουν» με αξιοπιστία ούτε οι λογαριασμοί που είχε δημιουργήσει κατά καιρούς με το όνομα TheMrsGKP (δηλαδή Κυρία Γεωργίου Κυριάκου Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή), τους οποίους στη συνέχεια έσβησε.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!