Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018


Η Άννα Ντόβγκαλουκ είναι μια 20χρονη φοιτήτρια νομικής στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Κατά καιρούς έχει τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμπάνιες που λανσάρει. Όπως την καμπάνια ενάντια σε όσους άνδρες σηκώνουν τα φούστες των γυναικών, όπου σήκωσε και η ίδια τη φούστα της και φωτογραφήθηκε με το εσώρουχο σε μια κατάμεστη πλατεία.
 Η νέα της καμπάνια αφορά τους άνδρες που κάθονται με ανοιχτά τα πόδια στο μετρό. Όποιον άνδρα εντοπίσει να κάθεται έτσι πηγαίνει από πάνω του και ανυποψίαστος καθώς είναι του ρίχνει χλωρίνη στα γεννητικά όργανα.
«Το διάλυμα που χρησιμοποιώ είναι 30 φορές πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές. Μπορεί να «φάει» τα χρώματα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσει ανεξίτηλους λεκέδες» υποστηρίζει η 20χρονη.
Τα όσα καταγράφει η κάμερα είναι μάρτυρας των πράξεων της, αν και πολλά ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η καμπάνια είναι κατασκευασμένη, πως χρησιμοποιεί νερό αντί για χλωρίνη και πως οι άνδρες είναι φίλοι της Άννα, ή ηθοποιοί.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!