Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018


Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι πλέον δούκισσα και μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά μέχρι πρότινος υπήρξε ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική δραματική σειρά «Suits».
Σύμφωνα με την Sun, η Μέγκαν ήταν μια πολύ καλά αμειβόμενη ηθοποιός για τους ρόλους τους οποίους υποδύθηκε. Και παρά το γεγονός ότι δεν είχε ποτέ κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Μέγκαν κατάφερνε να ζητά έναν μεγάλο μισθό και μάλιστα να τον παίρνει πάντα.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η δούκισσα του Σάσεξ έπαιρνε 47.000 δολάρια ανά επεισόδιο για το ρόλο της ως Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Αυτό σημαίνει ότι έβγαζε 423.000 δολάρια ετησίως, πολύ υψηλότερο από αυτό του μέσου Αμερικανού.
Εκτός όμως από την τηλεοπτική αυτή σειρά, πήρε αρκετά χρήματα για τους μικρούς ρόλους στις ταινίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα, αμείφθηκε με 175.000 δολάρια για ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία «Remember Me» της οποίας την παραγωγή έκανε ο πρώην σύζυγός της, Τρέβορ Ένγκελσον, ενώ πήρε 145.000 δολάρια για μια κωμωδία το 2006.
Πόση όμως είναι η καθαρή αξία της Μέγκαν Μαρκλ;
Μπορεί πλέον να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πλούτος της οποίας είναι ανεκτίμητος, ωστόσο η Μέγκαν είχε μια πολύ πετυχημένη καριέρα από μόνη της.
Φαίνεται πως η περιουσία της δούκισσας του Σάσεξ ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com.
Το ίδιο σάιτ αναφέρει πως η περιουσία του πρίγκιπα Χάρι είναι 8 φορές μεγαλύτερη από αυτή της συζύγου του, με την καθαρή του αξία να ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!