Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018


Με βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται αντιμέτωπη μια 19χρονη γυναίκα από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, η οποία – τυφλωμένη από το ερωτικό πάθος – εισέβαλε παράνομα στο διαμέρισμα του πρώην της και τον βίασε απειλώντας τον με μια ματσέτα.
Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού Αμερικανού, η Samantha Ray Mears (με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα) διέρρηξε το διαμέρισμά του ενώ έλειπε, και όταν γύρισε από την έξοδό του τη βρήκε να τον περιμένει στο κρεβάτι με τη ματσέτα στο χέρι. Η 19χρονη, που είχε εμφανώς άγριες διαθέσεις, τον διέταξε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα. Φοβούμενος ότι θα του έκανε κακό, ο πρώην της κοπέλας συμμορφώθηκε και εκείνη γδύθηκε και ανέβηκε πάνω του, χωρίς να αφήνει στιγμή από το χέρι το μεγάλο μαχαίρι.
Όταν ο καταγγέλλων προσπάθησε να τη σταματήσει, εκείνη νευρίασε και τον δάγκωσε στο χέρι. Στη συνέχεια η πράξη συνεχίστηκε κανονικά.
Όταν ολοκληρώθηκε ο βιασμός, η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να κάνει βόλτες γύρω από το κρεβάτι, κραδαίνοντας τη ματσέτα. Σε εκείνο το σημείο, το θύμα της κατάφερε να τη φωτογραφίσει προσποιούμενος ότι κοίταζε κάτι στο κινητό του και κατόπιν παρέδωσε στις Αρχές τις φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία. Λίγη ώρα αργότερα, η 19χρονη και ο πρώην της άρχισαν πάλι να λογομαχούν και εκείνη άρχισε να καταστρέφει με το μαχαίρι τον τοίχο του, ενώ στη συνέχεια ούρησε στο κρεβάτι του.
Ο τρομαγμένος νεαρός κατάφερε τελικά να αποδράσει προφασιζόμενος ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Αμέσως μόλις βγήκε από το σπίτι τηλεφώνησε στην αστυνομία, που κατέφθασε για να συλλάβει την εισβολέα.
Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η Mears είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για επίθεση στον πρώην εραστή της. Την προηγούμενη φορά τον είχε χτυπήσει με δύναμη στο πρόσωπο και είχε προσπαθήσει να τον στραγγαλίσει, όμως τότε ο ερωτευμένος νεαρός την είχε συγχωρέσει.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!