To broccoli coffee, ή αλλιώς, ο καφές από μπρόκολο, είναι η νέα μόδα που ξεκίνησε στην Αυστραλία η η Hort Innovation και ο Οργανισμός Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας στην Αυστραλία, σε μία προσπάθεια να βάλουν περισσότερο τα λαχανικά στη διατροφή των καταναλωτών.
Όπως εξηγεί η επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Μέρι Ανι Ογκαστιν, η αξιοποίηση των λαχανικών σε σκόνη μπορεί να είναι ευεργετική για την υγεία, ενώ συνιστά κερδοφόρο «άνοιγμα» για τους παραγωγούς.
Ο συγκεκριμένος καφές αποτελείται μόνο από σκόνη του λαχανικού. Μάλιστα, δύο κουταλιές σκόνης, περιέχουν μια ολόκληρη μερίδα του λαχανικού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου