Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018


Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ένας 29χρονος άστεγος, που ζητιανεύει παίζοντας κιθάρα στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ, είναι γιος του πολυεκατομμυριούχου τραγουδιστή Τομ Τζόουνς.

Παρά το γεγονός ότι η περιουσία του πατέρα του ανέρχεται σε 177 εκατ. ευρώ, ο Τζόναθαν βασίζεται καθημερινά στον οβολό των περαστικών προκειμένου να κερδίσει λίγα χρήματα για να αγοράσει ένα πιάτο φαγητό.

Σε ένα χαρτόνι, που έχει τοποθετήσει στη θήκη της κιθάρας του, έχει γράψει τη φράση «Χρειάζομαι χρήματα, σας παρακαλώ βοηθήστε με».

Ο Τζόναθαν Μπέρκερι είναι καρπός του ολιγοήμερου δεσμού που είχε η μητέρα του, Κάθριν, με τον διάσημο Ουαλό τραγουδιστή.

Ήταν Οκτώβριος του 1987 όταν το 24χρονο μοντέλο σαγηνεύθηκε από τη γοητεία του «Mr. Sex Bomb».

Ο Τομ Τζόουνς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.gr, είχε αρνηθεί πως ήταν ο βιολογικός πατέρας του Τζόναθαν, αλλά το τεστ DNA το επιβεβαίωσε.

Κατόπιν δικαστικής εντολής, κατέβαλλε κάθε μήνα 1.900 ευρώ ως διατροφή μέχρι το παιδί να ενηλικιωθεί. Πέραν τούτου, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον γιο του.

«Δεν έλαβα ποτέ μία κάρτα για τα γενέθλιά μου ή για τα Χριστούγεννα. Μεγάλωσα βλέποντας φωτογραφίες του πατέρα μου. Αλλά τα τηλεφωνήματα και τα e-mails που του έστελνα, έμεναν αναπάντητα. Δεν ήθελε ποτέ να έχει σχέσεις μαζί μου», λέει ο Τζόναθαν, στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, ο Τζόναθαν Μπέρκερι τραγουδάει μία από τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα του, το περίφημο «Delilah»…

«Δεν γνώρισα ποτέ την πατρική στοργή», λέει ο 29χρονος άστεγος. Όταν ρωτήθηκε εάν θέλει κάτι να ζητήσει από τον διάσημο πατέρα του, απάντησε: «Δεν θέλω τίποτα από τον πατέρα μου, ζητούσα μόνο την αγάπη του».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!