Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


Ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τα μέσα για πολλούς μήνες και όπως φαίνεται οι ειδήσεις γύρω από αυτό το μεγάλο κοσμικό γεγονός θα συνεχιστούν για ερκετό καιρό ακόμα…
Αυτή τη φορά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας η άρνηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να παραλάβουν δώρα γάμου και μάλιστα, η επιστροφή αυτών πίσω στους αποστολείς τους.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί δώρα για τον γάμο, παροτρύνοντας τον κόσμο αντί αυτού να κάνει δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Τελικά, χιλιάδες ήταν τα δώρα που έφθασαν στο παλάτι τις προηγούμενες ημέρες, με τους ναόνυμφους να αναγκάζονται να επιστρέψουν δώρα που η αξία τους έφθανε τα 8 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.
Και αυτό γιατί -σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express- στους γάμους των μελών της βασιλικής οικογένειας δε γίνονται δεκτά δώρα που έχουν αποσταλεί για διαφημιστικούς σκοπούς, διευκρινίζοντας πως μολονότι αυτό είναι γνωστό, χιλιάδες εταιρείες έστειλαν δώρα τους στον πριγκιπικό γάμο με την ελπίδα πως ίσως η Μέγκαν και ο Χάρι τα χρησιμοποιήσουν και άρα, διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να δεχτούν δώρα από εταιρείες, όχι όμως αυτά που έχουν σταλεί με κίνητρο τη διαφήμιση.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!