Τρίτη 3 Απριλίου 2018


«Φωτιά» έχει πάρει το Νησί των Ανέμων μετά την εμφάνιση αιθέριας καλλονής, που δεν είναι άλλη από την Βικτόρια Λοπίρεβα. Η ξανθιά δίμετρη κούκλα είναι η πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας και, σύμφωνα με τις φήμες, η νέα αγαπημένη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν!
H Βικτόρια έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη Μύκονο, όπου λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Μάλιστα η Ρωσίδα εύχεται στους διαδικτυακούς φίλους να έχουν μια όμορφη Δευτέρα.
Η Βικτόρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχει κλέψει την καρδιά του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας. Η Βικτόρια πριν από λίγες μέρες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παρότρυνε τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους της να ψηφίσουν τον Πούτιν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Μάλιστα την ημέρα των εκλογών επισκέφτηκε το κέντρο παρακολούθησης ψήφων στη Μόσχα. Η Βικτόρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγραψε: «Μια νέα εβδομάδα, αλλά με αέρα σταθερότητας για τα επόμενα έξι χρόνια».
Ποια είναι η Βικτόρια Λοπίρεβα
Η 34χρονη Βικτόρια Λοπίρεβα, πρώην Μις Ρωσία του 2003, είναι ένα πρόσωπο εξαιρετικά διάσημο κι αγαπητό στη χώρα και γι αυτό ομόφωνα ψηφίστηκε ως πρέσβειρα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Το κορίτσι έχει πολλές ασχολίες, καθώς ασχολείται με την υποκριτική, την τηλεόραση , το μόντελινγκ, ενώ ασχολείται και με το διαδίκτυο, όντως μπλόγκερ. Περιοδικά όπως το Cosmopolitan, το Gala, το L’Oficiel, το Beauty, το Beauty Unlimited, έχουν φιλοξενήσει την Λοπίρεβα στις σελίδες τους.
Πάντως η Λοπίπερα λατρεύει τα ταξίδια και την άνετη ζωή και αυτό φαίνεται από το λογαριασμό της στο Instagram καθώς ταξιδεύει πολύ συχνά.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!