Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Δείτε τα πιο πρωτότυπα σπίτια σκύλων, που σχεδιάστηκαν για καλό σκοπό
Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να συμμετάσχουν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που ονομάζεται "BowWow Haus" κι ο οποίος αποσκοπεί στην άντληση κεφαλαίων για την περίθαλψη των άστεγων ζώων. Αυτοί οι δημιουργικοί άνθρωποι έχουν σχεδιάσει μοναδικά σπίτια σκύλων και καταφύγια ως μέρος μιας νέας έκθεσης που θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες μέχρι τις 26 Απριλίου σε διάφορους χώρους του Λονδίνου, ενώ αυτά τα σπίτια αργότερα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε φιλανθρωπικό πλειστηριασμό ή μέσω online προσφορών.
Το έργο αυτό είναι μια συνεργασία με το Blue Cross, ένα φιλανθρωπικό σωματείο που βοηθά τα άρρωστα, τραυματισμένα, εγκαταλελειμμένα και άστεγα ζώα από το 1897, αλλά και τον αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Outdoor Arts Foundation, ο οποίος υποστηρίζει τη δημιουργική εμπλοκή της κοινότητας σε αυτή την προσπάθεια, όπως και ο φωτογράφος Drew Γκάρντνερ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης θα κάνουν ευτυχώς τη ζωή εκατοντάδων ζώων λίγο πιο εύκολη.
Μερικά από αυτά τα σπίτια σκύλων έχουν βαριές υπογραφές δημιουργών, όπως ο διεθνώς διάσημος αρχιτέκτονας Zaha Hadid, ο καλλιτέχνης Ivan Djidev και ο πολυβραβευμένος σχεδιαστής Denizen Works.
Δείτε τα πρωτότυπα αυτά σπίτια σκύλων:
δογ1
δογ3
δογ2
δογ4
δογ5
δογ6
δογ7
δογ8
δογ9
δογ10
δογ11
δογ12
δογ13
δογ14
δογ15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!