Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018


Μείωση του χρόνου των χρηστών του  κατά 5% περίπου ή 50 εκατομμύρια ώρες τη μέρα σημείωσε το facebook μέχρι σήμερα όπως ανακοίνωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Μείωση υπήρξε και στα βίντεο που εξαπλώνονται και γίνονται viral.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι πρόσφατες τροποποιήσεις που έγιναν στο News Feed.
Οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες έφθασαν τα 2,13 δισεκατομμύρια στο τέλος του 2017, ενώ οι ενεργοί ημερήσιοι χρήστες τα 1,4 δισεκατομμύρια κατά μέσο όρο (αύξηση 14% έναντι του Δεκεμβρίου 2016). Είναι πάντως αξιοσημείωτη η -για πρώτη φορά στην ιστορία του Facebook- μείωση των ημερήσιων χρηστών του στις ΗΠΑ και τον Καναδά κατά περίπου 700.000.
Ο Ζούκερμπεργκ είπε ότι οι αλλαγές στους αλγόριθμους που καθορίζουν την εμφάνιση των ειδήσεων στους λογαριασμούς των χρηστών, θα ωφελήσουν την εταιρεία σε βάθος χρόνου, ενώ χαρακτήρισε το 2017 «ένα δυνατό, αλλά επίσης δύσκολο έτος».
Το Facebook, που έδωσε στη δημοσιότητα τα τελευταία οικονομικά στοιχεία του, εμφάνισε άνοδο εσόδων 47% το 2017, ξεπερνώντας τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια, και αύξηση κερδών 56% στα σχεδόν 16 δισεκατομμύρια δολάρια.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!