Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018


Το συλλαλητήριο στην Αθήνα θα ξεπεράσει σε αριθμό αυτόν της Θεσσαλονίκης θωρούν οι διοργανωτές ενώ μάλιστα εκτιμούν ότι οι άνθρωποι θα είναι πάνω από ένα εκατομμύριο.
Ο δημοσιογράφος του Βεργίνα TV, Στέργιος Καλογήρου, εκ των διοργανωτών στην τηλεόραση μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως κάθε πέντε λεπτά θα φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα. Ερωτηθείς πόσα λεωφορεία έχουν ναυλωθεί από διάφορες περιοχές της χώρας, απάντησε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μείνει διαθέσιμο λεωφορείο στην Ελλάδα».
Παράλληλα θέλοντας να δώσει ένα ακόμα στίγμα για το πόσο κόσμο αναμένουν την Κυριακή στην Αθήνα στις 14:00 μίλησε για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε πως από το Σάββατο το βράδυ θα στηθούν οι εξέδρες και οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις για το συλλαλητήριο της Κυριακής. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλογήρου, εκ των διοργανωτών, οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις θα στηθούν στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου έως το ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος. Επιπλέον στη Βασιλίσσης Σοφίας έως το ύψος του Πολεμικού Μουσείου και από την άλλη πλευρά έως τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!