Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017


Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφκσι χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης.Σύμφωνα με το Entertainment Tonight το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 48χρονος σκηνοθέτης είχαν παρευρεθεί μαζί σε απονομή βραβείων στις αρχές Νοεμβρίου, παρότι ήδη είχαν χωρίσει, αναφέρει η ιστοσελίδα. «Η Τζένιφερ και ο Ντάρεν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά είχαν τεχνηέντως αποφύγει να φωτογραφηθούν μαζί», γράφει το Entertainment Tonight.

Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς και σκηνοθετεί ο Αρονόφσκι. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Ντάρεν πολύ πριν από τη συνεργασία τους.

Νωρίτερα φέτος η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη ότι «είναι απλά λαμπερός. Έχει απίστευτο ένστικτο».

Αλλά και ο Αρονόφσκι μόνο καλά λόγια είχε για την Τζένιφερ. «Δεν ξέρω τι την κάνει σπουδαία - ίσως ήταν οι γονείς της, ίσως ήταν το νερό του Κεντάκι. Δεν έχω ιδέα, είναι μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και απλά είναι ένας ανεμοστρόβιλος και ένας τυφώνας και ένας σεισμός και μια καταιγίδα ταλέντων».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!